Privacy Policy

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus en gaan zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens.

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Je gegevens zullen nimmer aan derden worden verkocht en/of verstrekt!

Bescherming persoonsgegevens

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Rijschool Level zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet.

Over Rijschool Level:

Rijschool Level heeft het volgende websiteadres:  https://www.rijschoollevel.nl

Onze gegevens zijn:

Waardeellaan 35
9461 CM Gieten
Tel: 06-50500854
Kvk: 54387329

Welke gegevens verzamelen we?

Website:
Heb je het inschrijfformulier verstuurd, dan heb je de volgende gegevens verstrekt:

  • Voornaam en achternaam
  • Adres
  • Postcode
  • Woonplaats
  • Geboortedatum
  • Telefoonnummer
  • Mailadres
  • IP-adres (deze wordt door sommige plugins automatisch verzameld)

Bewaartermijn:

De gegevens die belangrijk zijn voor klantcontact blijven bewaard. Deze zullen niet voor marketingdoeleinden gebruikt worden. Bij het versturen van een inschrijfformulier word je niet toegevoegd aan een mailinglijst. Wil je dat we je naam en mailadres niet bewaren voor toekomstig contact? Stuur dan een bericht naar info@rijschoollevel.nl en dan worden je gegevens verwijderd.

Ervaringen van geslaagde cursisten:
Als cursisten een referentie sturen aan Rijschool Level, wordt deze bewaard en geplaatst op de site, met eventuele correcties t.b.v. het verwijderen van spelfouten.

Bewaartermijn: 

Wanneer je een “ervaring” toestuurt dan wordt die ervaring voor altijd bewaard.

Facturatie en klantcontact:
Voor het opmaken van de facturen en het onderhouden van klantcontact gebruiken wij de volgende gegevens:

  • Naam
  • Mailadres (de facturen worden digitaal verstuurd)
  • Straatnaam en huisnummer
  • Postcode en woonplaats

In verband met de fiscale bewaarplicht zijn wij eraan gehouden bepaalde gegevens, zoals de naam, adres en woonplaats, gedurende een periode van zeven jaar te bewaren. Wij kunnen die gegevens pas verwijderen als deze termijn verstreken is. Tevens zijn deze gegevens toegankelijk voor de boekhouder die de facturen verwerkt, met dit bedrijf is een verwerkingsovereenkomst. In geval van uitbesteding van werk aan derden, kan het noodzakelijk zijn gegevens te overleggen.

Cookies:

Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je onze website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer

Analytics
Ook door onze statistiekenpakket, Google Analytics, worden cookies geplaatst. Wij willen graag weten hoe onze bezoekers de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks onze website bezoeken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren. Wij willen natuurlijk niet dat je ongewenst gevolgd wordt, echter willen wij jou zo goed mogelijk van dienst zijn en daarvoor hebben we goede statistieken nodig. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt gemaskeerd. We kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vind je hier.

Plugin
Deze website gebruikt een plugin waarmee de bezoeken op de site worden bijgehouden. IP-adressen worden geanonimiseerd.

Uitschakelen en verwijderen
Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Dingen die je altijd kunt doen:

  • Schakel ‘cookies van derden’ automatisch uit in je browser. De moderne browsers (Chrome en Firefox) bieden hiervoor veel opties.
  • Geef in je browserinstellingen aan dat je niet ‘getrackt’ wilt worden
  • Je kunt de geplaatste cookies altijd weer verwijderen uit je browser en eventueel kun je ze ook blokkeren per domein.

Via de website Your Online Choices kun je meer uitleg vinden hoe je cookies kunt uitschakelen.

Beveiliging persoonsgegevens

Wij hebben passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

Social media
Wij willen het voor jou graag zo makkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via Social Media. Dit kan onder andere door middel van Social Media (share) buttons. Van de volgende Social Media Platforms hebben wij de buttons geplaatst. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke Social Media platforms om te weten hoe zij omgaan met privacy. Hieronder vind je de verschillende privacy verklaringen:

Rechten
Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna wij je gegevens niet meer zullen verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverklaring op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking. Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou verwerken, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek indienen. Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je ons schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen. Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen. Wij zullen je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan per e-mail. Je kunt je verzoek aan ons e-mailen via info@rijschoollevel.nl